Ostanite zdravi ❤️

Včerajšnji dan je bil čisto povprečen, le s to razliko, da je bil Denis z nami doma. Popolnoma nič ni kazalo na to, da bo danes tak kaos. Pa tako lepe plane sem imela za pustni torek.

Niti ne vem koliko je bila ura, vem da je bilo sredi noči, ko je Maksim prvič bruhal. Nekaj mu je očitno dalo vedeti, saj zvečer ni želel zaspati na svoji postelji, zato sem ga prestavila v svojo. Z Denisom sva ga preoblekla in očistila nered in zaspali smo nazaj. Čez 20 minut se je zgodba ponovila. Potem je pa do jutra zdržal. Sploh ne vem kdaj se je zbudil, zjutraj se je sprehodil do sestrine postelje, potem pa še tam spustil želodec.

Cel božji dan je minil v znamenju pranja perila in dojenja malega reveža. Čeprav sva omejila dojenje na dvakrat dnevno, ima v času bolezni privilegij. Navsezadnje cel dan ni pojedel praktično ničesar.

Zdaj je končno zaspal tako trdno, da nima potrebe po moji prisotnosti. Uspela sem se malo odlepit od njega, da spišem današnje vtise. Izpovedati se je treba, da ne znoriš. Namreč vsakič, ko se je predramil, da je spil malo tekočine ali pojedel košček kruha, sem izkoristila minute za WC in novo rundo perila. Hvalabogu za sušilca!! In hvalabogu za kitajsko restavracijo v soseski za ekstremno hitro pripravo hrane! Izjemno naporen dan.

Kako samoumevne so nekatere stvari, ko si zdrav. V takih primerih le še bolj cenim dejstvo, da so bolezni pri nas redko na obisku in se to v lažji izvedbi. Ostanite zdravi. In prisebni. ❤️

Iskreno, Dijana

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja