Srečen mož in varna vožnja

Z možem (wau, končno lahko rečem mož, haha) si deliva obveznosti pri skrbi za gospodinjstvo. Vsak opravi svoj delež, enkrat on pomije posodo, drugič jaz. Sva enakopravna.

Je pa ena stvar, ki sem se ji odrekla, saj mi je logistično popolnoma neizvedljiva. To je skrb za avto. V avtopralnico ga težko zapeljem, ker se je otroka bojita, posesam ga še težje, saj si ne predstavljam hkrati tiščati glave k predpražnikom pod volan in teči za dvema nadobudnežema. Zato je avto res le v njegovi domeni.

Kaj to potegne za sabo? En kup jamranja z njegove strani! OK, avto je včasih res popoln svinjak, če ni hrane po sedežih, je pa polita pijača, če se tudi temu uspemo izogniti, je pa vsaj igrač po tleh za cel vrtec. In kaj je meni pri vsem tem najhuje? “Maaammiiii, to mi je padloo, ne dosežeeem!!!!” V takem naj sem zbrana pri vožnji? HAHA!!

K sreči sem našla elegantno rešitev. Junkie organizator za avto! Top zadeva! Majhna čudežna škatla, ki se namesti med otroška sedeža, ima prostor za igrače, dve držali za pijačo, vrečko iz blaga s temperaturno izoliranim predalčkom za prigrizke, ki jo lahko odneseš tudi domov, dve priročni mizici, ki se lepo pospravita, ko ju ne potrebuješ, in še sredinsko držalo za tablico. Tako držalo, da se otroka ne bosta skregala, kdo od njiju bo držal to tablico! Daljše poti so postale znosnejše.

Bubblebum Junkie organizator

Kar je najboljše pri vsem tem, igrače so pospravljene in na dosegu majhnih ročic, prav tako hrana in pijača, jaz lahko vozim v miru, avto je pa čistejši.

Možu sem olajšala delo, sedaj ne jamra več toliko, ker ga redkeje čisti, in tokrat je on na vrsti, da najde elegantno rešitev za vse tiste kupe perila, za katere pa skrbim izključno jaz. 😬

Iskreno, Dijana

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja