Mentalni dolgčas

Rutina me ubija. Smo zelo aktivna družina, vedno najdemo kaj za početi, nekaj za obiskati, nekoga za družiti se. Zadnji teden pa temu ni bilo tako.

Bili smo doma. Mi sami, samo mi. Vsako popoldne smo šli pred blok, kjer sta si otroka našla sosedsko družbo in se imela lepo. Njima je bilo super, res jima ni nič manjkalo, mene je pa po malem ubijalo. Vreme je bilo nestanovitno, ničesar nismo imeli v planu, zato smo se kar parkirali pred domači vhod in se družili s sosedovimi otroci.

Čeprav sem v družbi otrok stalno v pogonu, mi je bilo blaaazno dolgčas. Poleg tega sem še zelo občutljiva na vremenske spremembe in razne planetarne vplive, res nisem bila dobra družba. Sama sebi sem šla že na živce, ubogi šele moj mož. Tokrat celo ni bila kriva menstruacija. Priznam, takrat sem šele obupna.

Kar neka zmeda v glavi, nič se mi ne da, nikamor se mi ne gre, naj že mine vse skupaj. Verjamem, da se moja energija prenaša na otroka, ker sta tudi ona dva bolj tečna kot ponavadi. In prav tako verjamem, da ta moja slaba energija privlači slabe dogodke v moje življenje. Slaba karma “pa take fore”.

Morda sem že malo predolgo doma v družbi otrok. Kmalu bo 3 leta in pol. 4 od kar nisem v službi. Jezus Kristus!

Vse bo v redu, naslednji vikend gremo na dopust, septembra gre mali v vrtec, še malo pa bom tudi jaz na vrsti. Nekaj imam v planu, a naj ostane skrivnost. Do takrat pa še malo stisnem, otroke kak dan porinem babicam v varstvo, da se malo nadiham, in odštevam dneve.

Vse bo v redu. Vse je za nekaj dobro. Vse bo tako kot mora biti.

Upam.

Iskreno, Dijana

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja