Dobro jutro!

Dobro jutro! Maks je že pri prvem dnevnem počitku, jaz sem pa tako vesela, da moram deliti z vami!

Popoldne smo se še družili in bolj, kot se je bližal večer, bolj sem bila nemirna. Bilo je že čez 18h, Maks je postajal vse bolj utrujen in čas je bil, da odrineva. Vprašam jo še vsaj trikrat, kot nek idiot, če si resnično želi spati pri babici. Tako je bila vzhičena, da si je oblekla pižamo še preden sva midva odšla. Jaz sem bila pa tako vznemirjena, da sem se kar neumno na glas smejala v avtu med vožnjo. Bo res prespala?? Seveda sem babici še ob 21h poslala sporočilo, če že spi!

Prišla sva domov in mali je hitro zaspal, že tako sva zamudila njegovo uro. Potem pa šok. Neka huda tišina zvečer, stanovanje je bilo noro pospravljeno, ne spomnim se, kdaj nazadnje sem se tako počutila. Kaj bom sedaj počela? Toliko je že minilo, da se ne znam več odklopiti in spraviti v sproščujoče stanje. Naštimam si film, odprem čokolado in dam noge v luft. Gledala sem Bad moms, je pasal v kontekst, haha. Končno sem dobila sporočilo od babice, da je zaspala. Omojbog, tako sem bila vesela, da kar nisem mogla zaspat!!

Končno se spravim v posteljo, tam pa kar naenkrat ogromno prostora. Nihče me ne brca v rebra, uležem se tako kot meni paše, obračam se po mili volji. Obnašala sem se kot majhen otrok! Maksim se je sicer nekajkrat zbudil ponoči, a se vseeno pozna razlika. Po dolgem času sem se zbudila naspana in s precej manj bolečinami v hrbtu. Dejansko sem se tako naspala, da sem se zbudila z glavobolom. Veste tisto, ko pride za teboj? Kot neka kazen za zaslužen počitek. Vseeno, moj križ je pripravljen na nove podvige!

Kavo sva popila še vročo. Brez prekinitev. Kako je pasala!!! Celo tako je dobra, da bom šla sedaj skuhat še eno. Potem pa počasi na pot k babici. Me prav zanima kako je izgledal pižama party.

Iskreno, Dijana

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja