Restart

Včeraj sem končno naredila nekaj kar že lep čas nisem. Vzela sem si čas zase in si privoščila lepotičenje. Ni ravno v moji navadi, ker pač “mama”. Včeraj je bilo drugače.

Naročena sem bila na podaljševanje trepalnic, aktivirala sem varstvo in se končno posvetila sebi. Tri ure mene in samo mene. No – ne ravno samo mene, moj mali teliček je vmes zahteval mleko. Moram reči, da sem prezadovoljna. Po dolgem času se brez truda dejansko počutim UREJENO! Maskaro lahko brez slabe vesti zabrišem v smeti, zanemarimo dejstvo, da ji je po vsej verjetnosti potekel rok trajanja. Počutim se lepo.

img_20171020_092206607199490.jpg

Danes sem prav tako naredila nekaj novega. Prvič odkar sem rodila Maksa. Zjutraj sem mirne volje vprašala Sofi, če bi danes, namesto vrtca, ostala z mano doma. “Ne mami, hočem v vrtec!” Watafak? Sofi, si v redu, imaš vročino? Nisem pričakovala takega odziva, res ne. Kar me je še bolj presenetilo, je bila moja odločna pripravljenost biti sama z obema cel dan. Ne razumite me narobe, večkrat sem z njima sama ampak danes ni bilo tistega strahu in panike v meni, če bom zmogla. Prav danes, ko je Denis odsoten skoraj cel dan, lahko smo srečni, če se bomo pol ure družili popoldne. Kar od enkrat neka samozavest v meni, nek blažen mir in brezbrižnost. Saj res, koliko je že od jemanja cvetnih esenc? Očitno je nekaj na tem, če bi vedela, da tako deluje, bi si jih privoščila že zdavnaj. Sproščena sem. Ne navzven, to sem, verjemite, skoraj vedno. Navznoter. Pomirjena, brez črnih misli in scenarijev. Lepo je.

Danes je petek. Danes je moj ponedeljek, moj januar in moj september. Danes začnem na novo. In jutri zbrcam še Denisa, jutri namreč praznimo njegovo omaro. Mi verjamete, da ima sponzorskih majic za vsaj dve nogometni ekipi? In nekatere od teh majih imajo logotipe od podjetij, ki sploh ne obstajajo več?! Čas je za restart, moj in njegov, naš –  družinski. Lep vikend <3

Iskreno, Dijana

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja