Overload

Stanovanje je še vedno v razsulu, jaz sem še vedno nenaspana, vse me boli, tečna sem sama sebi in okolici… saj ne vem, če to ultra čiščenje in vnašanje sprememb vedno sovpada s PMS-om in prihajajočim mlajem, kakorkoli…

Utrujena sem, šla bi na dopust, stran od same sebe in vsega sranja, ki se je nabralo. Razpadam se po koščkih, čakam da se sesedem do konca, da se lahko spet začnem sestavljat na novo. Vsak dan je nekaj, če nisem jaz je pa kdo drug, če ni položnica je pa neprespana noč. Tudi kava ni več ista, menda me ne bo še ona zdaj zapustila. Ali sem pa ratala odporna na njo, ne vem. Na močnejše droge pa ne upam. Eden tistih dni je, ko še kava potrebuje kavo.

Sita sem tega “čakanja na lepše čase”. Saj vem, da se spremembe ne zgodijo same od sebe, pač pa smo mi odgovorni za njih, samo kdaj bom pa noč prespala pa tudi ne morem sama zapovedat. “Maksim, danes boš spal in nič te ne bo matralo!” Noup, ne gre tako lahko. Res je, da sem vse to vzela v zakup, ko sem načrtovala družino, ampak kako hudo zna biti, ne veš dokler ne občutiš. Šlo je že tako daleč, da me ta teden celo Sofi zjutraj pusti še spati! Najraje bi se zabubila in počakala, da mine pa izletela ven kot metulj. Pa ne morem… Spet jamram, blah… Mogoče je pa reakcija na cvetne esence? Srčno upam, ne da se mi več. Zjutraj sem prebrala, da so otroci, ki ne spijo ponoči, izjemo inteligentni. Super tolažba! Vzgajam genije!

Poleg vsega mi danes še ta luna v devici nagaja z dejstvom, da hočem, prav želim si pospravljat po stanovanju pa mi Maks ne pusti!!! Tako da evo, skupaj tolčeva po tipkovnici in se smiliva drug drugemu. Pa do naslednjič.

Iskreno, Dijana

img_20171018_124357798709856.jpg

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja