Sprehod v jeseni

Nisem ljubiteljica jeseni, še manj mrzlih temperatur in nazadnje sem vam pisala kako ‘obožujem’ oktober. Tako mi je to indijansko poletje pisano na kožo. Zadnje sončne dni poskušam izkoristiti maksimalno, zato sva z Maksom še vedno precejšnji del dneva zunaj na prostem.

dav
V dobri družbi

Bila sva dogovorjena z nekaj prijateljicami na porodniški, da tokratno tedensko kavico spijemo v Arboretumu Volčji Potok. Nazadnje sem ga obiskala pred dvema letoma, ko je imela Sofi dobra dva meseca. Skoraj vedno ga obiščem spomladi v času tulipanov, zato je bil današnji obisk v jesenski izvedbi prava osvežitev. Najprej smo se odpravile na sprehod po malo daljši poti. Otroci so uživali v razgledu, spal ni noben, itak. Na poti sem prvič srečala kip dojilje in ne vem, če je ravno naključje, da je mali kmalu postal lačen. Še dobro, da je bila v bližini klopca. Sprehod smo zaključile pri avtomatih, kjer smo si privoščile kavo in se malo segrele, saj smo krenile po megli in nas je kar malo premrazilo. Otroci so končno zaspali pa smo si tudi mame zaželele malo počitka. Zasedle smo polovico kavarne, sama sem si, kot ponavadi, naročila tortico, priložnosti za sladkanje pač ne izpustim. Ni trajalo dolgo, da so se nam pridružili še naspani malčki. Maks je spal, uganite, točno 35 minut. Za konec sva si ogledala še razstavo kitov in se utrujena in navdušena odpravila proti domu.

bty
Brez selfie-ja ne gre

Moram priznati, da so me pisani odtenki jeseni res navdušili, kaj kmalu se tja odpravimo še družinsko. Prepričana sem, da bo tudi Sofi uživala. Najverjetneje na lokalnem igrišču, haha.

Še sladkorček za konec: zadnje dni se pred spanjem s Sofi objemava medtem, ko mi ona poje ‘nina nina nana, mami je zaspana…’ haha, kdo zdaj tu koga uspava?

Iskreno, Dijana

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja