Popusti za vsako ceno

Kdor ima majhne otroke ve kako hitro ti rastejo in koliko denarja gre za obleke. Sofi je spet prerasla skoraj vse svoje cunje in Babycenter je v pravem trenutku naredil šotorsko razprodajo. Izkoristila sem priložnost in se tudi sama zapodila v gnečo. Gledam, izberem, plačam in nato ga zagledam. Otroka z noricami.

Jezna sem. Ma kaj jezna, BESNA!!! Kako so lahko nekateri ljudje tako neodgovorni? Pa ti res nek popust pomeni več kot otrokovo zdravje in počutje? Revež je komaj gledal medtem, ko ga starši vlačijo po nakupih! Da ne govorim o tem, da bi lahko okužil zraven še cel kup otrok. Ali pa kakšno nosečnico, ki jih še ni prebolela. Če ti že ni mar za druge naj ti bo vsaj za svoje otroke! Kako bi bilo tebi, da moraš z vročino v službo? Že to, da jih bolne peljete v vrtec mi ne bo jasno ampak nakupi so pa nova dimenzija neumnosti!

Nikakor mi ni jasno, kaj tako življenjsko pomembnega je bilo potrebno kupiti, da je bilo zraven treba vleči še bolnega otroka. Pa ne mi o varstvu in podobnih izgovorih, Babycenter ne prodaja kruha! Res ne vem, kaj imajo nekateri v glavi, srečo imajo, da so že odhajali, ko sem jih opazila, ker bi si dala duška na licu mesta. Najbolje da kar zaključim to objavo preden začnem kleti. Res sem jezna.

Iskreno, Dijana

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja