Modna vročica

3 leta je minilo od kar sem brez službe. In ta tri leta skoraj da ni bilo priložnosti, da se uredim kot mi paše. Končno je prišla sobota in z njo sestanek z Mamiblogerkami. Le temu je sledil Blogsi, za katerega mi je še vedno žal, da se ga nisem udeležila.

Sem modna navdušenka in visokopetna obsedenka. Komaj sem čakala, da se spravim v elegantna oblačila in visoke pete, ki vztrajno nabirajo prah. Hej, če greš v bližino dogodka kjer bo smetana slovenskih fashion blogerjev, se spodobi, da si vsaj ne poskušaš delat sramote. Čeprav, iskreno, so mamice zopet dokazale, da so vrhunske in vsestranske! Parirale so jim z levo roko. Sama sem izbrala rdeče midi krilo v kombinaciji s črnim topom z volančki in črnimi sandali na zavezovanje. Priznam, da hoja v njih ni več to kar je bila. Počutila sem se pa fantastično!

Sestanek je minil v super vzdušju, vesela sem bila snidenja s super ženskami in celo Maks me je pustil pri miru te dve uri. Vseeno pa nisem upala tvegat še celodnevne udeležbe na konferenci, ker ne vem kako bi izvedla enourne izhode na dojenje. Se že veselim Blogsi-ja 2018! V bistvu sem bila tako vesela sobote, da sem pregorela. Dobesedno – zaključila sem vikend z mastitisom. ‘Balance is the key’ je, hočeš nočeš, očitno res moja življenjska mantra.

Da pa ne bo vse tako črno belo, je Sofi dodala še nekaj mavričnih odtenkov. Danes je prišel dan, ko njena najljubša vzgojiteljica pride z dopusta. Videli se nista cel mesec. In ker gre mala rada po maminih stopinjah, je tudi ona od veselja – pregorela. En lep vročinski pozdrav.

Iskreno, Dijana

One thought on “Modna vročica

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja