“Dopust” 2017

Dopust se je zaključil, počasi se vračamo na stare tire. Po večini opranega perila (hvala bogu za sušilca) se je končno našlo še nekaj časa za pisanje. Na morju ga namreč ni bilo. O internetni povezavi pa niti ne bom začenjala.

Preživeli smo marsikaj, od vročinskega vala do nevihte, potres in izpad elektrike, porušen spalni sistem in moj PMS (ki ni za hece) pa tudi babičino hudo permisivno obnašanje, kar meni požre še največ živcev. Včasih, ko sem že tako na robu obupa se kar ozrem v nebo in zinem: “Kaj mi boš še naložil??” Potem pa zadiham in si mislim zdravi smo, tu smo en za drugega, vse ostalo bomo že porihtali. Če povzamem lahko rečem, da smo se imeli lepo, kljub vsem nevšečnostim, ki smo jih doživeli.

Sofi obožuje vodo, tu res ni bilo težav, se vidi da je riba v horoskopu. V morju je bila dobesedno cele dneve! V času počitka smo jo morali že kar terat ven iz vode. Da ni bilo tako enolično vsak dan, sta si z Denisom kupila vodene barvice za malo ustvarjanja po telesu na plaži. Bila sta…. recimo temu pisana. Še bolj zabavno je bilo umivanje po tem. Niso ravno enostavne za spiranje haha. Škoda, da nisem imela fotoaparata pri sebi takrat. So nam pa prišle prav vodenke ob deževnem vikendu, ko res ni bilo primerno za kopanje. Ustvarili smo lep spomin.

Večeri so bili zgodba zase. Spanje je precenjeno, bi rekla Sofi. Pa tudi Maks. Načeloma nisem želela menjati rutine ampak ko da se mene kaj vpraša. Tako smo se prepustili toku in se nekajkrat odpravili v mesto Krk na sprehod in večerjo. Obožujem ga, tako mi je lep! Imamo že stalno restavracijo in Sofi je doživela svojo prvo poletno romanco. Kakšna atrakcija sta bila, ko sta plesala skupaj! 😀

Jaz, optimist, sem vzela knjigo s sabo, češ bom brala na morju. Prebrala sem 20 strani. Sončila sem se natanko 2x. V dveh tednih. Zdi se mi, da tudi plavala nisem konkretno. Dopust pač ni več dopust, ko imaš otroke, je ‘samo’ še morje. Pa je vseeno precej lepše, kot je bilo včasih. Sem omenila, da je Maks prišel v obdobje, ko bi bil stalno po rokah?

dav
dav

Iskreno, Dijana

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja