Cilj 21

Tri tedne nazaj sem si zadala cilj, da se bom posvetila sebi pol ure na dan. 30 minut vadbe, kakršne koli, le da zašvicam. Kaj mislite, mi je uspelo?

Sem vam povedala, da sem po naravi optimist? Tudi tokrat sem bila. In da se moji plani redko uresničijo? Uno, ko delaš plane, se bog smeji (ha ha ha). Torej, mi je uspelo? ITAK, DA NE!!! Pri tempu, ki ga živim včasih še spati nimam časa, kje ga bom našla še za vadbo! Pa sem rekla, da tudi jamrala ne bom. Zarečen kruh pa to… če je pa takoooo dobrega okusa!!! Prvi vikend smo šli na morje. Recimo, da sem plavala za rekreacijo. Drugi vikend sem bila sama z otrokoma. Veš, da bom pol ure raje namesto telovadbe porabila za kavo in tišino. Predvsem tišino… Če te pol ure sploh dobim.

Ampak nič hudega. Če nisem uspela, še ne pomeni da sem obupala. Redna vadba itak ni modna muha ampak način življenja. Še vedno telovadim, če najdem čas in če me ne premaga utrujenost. To je pač življenje nas smrtnikov. Tona obveznosti, skrb za otroke, gospodinjstvo in še marsikaj, težko je najti čas. Izgovori, izgovori, c c c. Včasih se mi pa enostavno ne da, takrat raje pol ure pijem kavo in gledam v prazno. Tudi to je vadba, tista mentalna, preden se ti sfuzla.

#mumlife ali kako že.

Dokler 2-3x na teden naredim nekaj, da migam in spodbudim tudi tiste mišice, za katere včasih sploh ne vem da jih imam, sem zadovoljna. Ne pozabimo na dejstvo, da zašvicam že samo da se vsi skupaj spravimo ven iz stanovanja. Akcije mi res ne manjka. Zdaj je pa res že čas za dopust (spet sem rekla dopust – optimist 🙄).

Iskreno, Dijana

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja