Crknjena!

Pa ne od otrok! Tudi od vremena ne. OK, mogoče malo 😉 Trenutno sem utrujena od telovadbe!

Minilo je točno 11 tednov od Maksimovega rojstva. Vaje za diastazo učinkujejo, globoka trebušna mišica se počasi vrača na svoje mesto. Začela sem malo bolj intenzivno. Včeraj sem oddelala 30 minutno kardio vadbo (po stotih letih), posledice čutim, ajme kako jih čutim!

Pogrešam telovadbo, pogrešam tek, pogrešam Šmarno goro, nisva se družili že leta. Čas je, da se tudi sebi posvetim, pa četudi je samo pol ure dnevno. Zadala sem si cilj. Cilj, ki ni pogojen s kilogrami in centimetri. Moj cilj je 21 zaporednih dni vadbe. 3 tedni po 30 minut na dan. Česarkoli, le da zašvicam. Tole včeraj je pasalo, res mi je manjkalo, zato me pa danes vse peče. Nisem klonila, tudi danes sem švicala! Sicer z muko, ma se ne dam!! Pogrešam energijo!! Večkrat sem tako utrujena, da se samo usedem na kavč in gledam v prazno. Naj bi gledala v televizijo pa je od utrujenosti sploh ne opazim. Zdaj se brcam v rit, četudi boli. To delam zase!

dav
Work it girl, work it!!

Imam samo eno telo in slabih 30 let. Ne bom se prepustila jamranju, to še nikogar ni pripeljalo nikamor. Želim si vitalnosti, moči, energije! Ne smem si dopustiti, da stagniram, medtem ko sta Sofi in Denis najbolj poskočen par na igrišču. Ne, ne! Še malo pa se vama pridružim.

Gremo! 💪

One thought on “Crknjena!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja