Kaj imajo skupnega vrtec, nogomet in Mamiblogerke?

Za mano je prekrasen in sila naporen vikend. Začel se je že v petek popoldne, ko sem ostala sama z otrokoma saj je imel Denis turnir v malem nogometu na Vrhniki. Odločili smo se za obisk pri babici in dedku na vrtu, jagode in češnje so ravno prav dozorele in so bile pripravljene za obiranje. Sofi ni izgubljala časa, takoj se je podala z babico v jagode, vmes 6x pomendrala paprike, splezala na drevo po češnje, za konec pa še skakala po dedku. Maks je kot pravi dec samo užival z nogami v luftu. Zvečer sta bila tako utrujena, da sta presenetljivo hitro zaspala.

V soboto nas je čakal vsakoletni vrtčevski Živ žav. Gneča je bila precejšnja in vse kar smo uspeli, je bil nakup hand-made lutke (ki jo je izdelala naša najljubša vzgojiteljica na svetu) in nekaj kvazi joga poz v joga kotičku. Potem smo pa zagledali poslikave obraza in najljubši dvojčici na svetu (sestrični Lara in Sara) in gneča se je v momentu zdela pol manjša. Za konec smo si privoščili se fantastičen ričet, ki naju je z Denisom v momentu popeljal po spominih otroštva.

Ker se nam je totalno podrl sistem popoldanskega spanca, očka je predčasno moral nadaljevati s turnirjem, sem se z otrokoma tudi sama odpravila tja. Sofi je finale prespala, nato pa nadaljevala z žuranjem. Ni kaj, energije ima po očetu. Še ob 23h je veselo skakala po stanovanju.

dav

Vikend smo zaključili z druženjem z Mami blogerkami na pikniku v Češči vasi. Prelep prostor, neverjetna energija in čudovite ženske z družinami na kupu. Sliši se skoraj prelepo, da bi bilo res. Pa je bilo! Za hrano je poskrbel Catering Kukman, bila je tako dobra, da me je bilo sram it že tretjič napolnit krožnik haha! Sofi je ponovno uživala v poslikavi obraza pri varuški Živi ter si dala duška na trampolinu. Konjev se pa še vedno boji, čeprav so ji zelo všeč. Samo iz daleč 😀 In ker žal ne more iti vedno vse po planu, sta pot domov oba prejokala. Balance is the key 😛

20170604-MAT_3925
Foto: Mateja Tamše
20170604-untitled-0915
Foto: Prav posebno
20170604-untitled-1041
Foto: Prav posebno

Res mi primanjkuje spanja, Denis je že tradicionalno zaključil turnir z obiskom urgence (k sreči nič hujšega), za piko na I nam je še crknil pomivalni stroj in vso posodo pomivam na roke. Torej kaj imajo skupnega vsi našteti na začetku? Eno preprosto družino, ki uživa vsak skupni trenutek, kljub težavam, ki so na poti. Ampak pri vikendih, kot je bil ta, z veseljem vse to vzamem v zakup (urgenca izvzeta).

Iskreno, Dijana

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja