Pirhi malo drugače

Letos smo preskočili barvanje pirhov. Dva dni pred PDP pa res nimam energije še za to. Itak pa mama in tašča radi pretiravata s količino hrane ob praznikih, lačni ne bomo 🙂 . Aprilsko muhavost smo raje izkoristili drugače.

Sofi je bila dopoldne presenetljivo lena in zaspana (kar se je izkazalo za popolnoma zgrešeno). Mene je grabilo gnezdenje, tako da smo se odpravili v nakup kotička za pospravljene igračke. Ko smo prispeli domov, smo  se namesto popoldanskega počitka spravili v sestavljanje nakupa. Sofi je ostala nezainteresirana za spanje -.- . In kaj nam preostane? Gremo na igriščeeee!!!

dav

Na mojo “srečo” je bilo le to prazno, ko smo prispeli. Ne razumite me narobe, super je videti polna igrišča ampak sedaj mi pa gneča res ne paše 😉 . Mala in očka sta si dala duška (blazno zabavno 😀 ), kmalu se je pokazal še sonček in dan se je prelevil v precej lepšega kot se je začel.

media-share-0-02-05-3fbea4bc142c510fa55c4766b01d0adefc4201c30e26d83152ca7b3eb2e070d6-9fa8ac71-edc2-4032-9cae-dac0d9a435ce (2)
Zanemarite moj zdogločasen izraz na obrazu 😛

Po končno pokurjeni nepojmljivi količini energije se je končno pokazal primanjkljaj spanca, doma je zaspala v 5 minutah! Midva z očkom sva si privoščila še večerni zmenek, to sedaj zgleda kot ogled filma dokler naju ne zmanjka 😉 Zjutraj so se pa njune igrarije nadaljevale.

davdav

Podaljšan vikend bo vseeno minil v družinskem vzdušju. Šibamo k babicam na praznično pojedino!

Iskreno, Dijana

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja